Coles, Torquay VIC

Project: Coles Torquay
Location: Bristol Road, Torquay VIC
Builder: Lanskey Construction
Architect: Clarke Hopkins Clarke Architects
Products: Taunton 40/40 and Taunton 150/50 screens, Hampton 50 louvred doors

Coles knew who to come to when they wanted to lift their image. Acculine supplied and installed the privacy plant screens around the perimeter of the Coles Torquay building. Serving both as a privacy screen and an iconic landmark, the imitation snowgum woodgrain finish aluminium will last forever; unlike its wooden equivalents, it will retain its lustre for many years to come.

Acculine partnered with Clarke Hopkins Clarke Architects to incorporate their Taunton screens and Hampton louvred doors in the Coles Torquay project.

INSPIRATION GALLERY

Want more health care ideas??

Click here for the best ‘50 Inspiring Health Care Interior Design Ideas’